• Ningbo Xinyan Friction Materials Co., Ltd.
    Ο κ. Chay
    Συνεργαστήκαμε με Xinyan από το 2010, αυτό είναι πολύ καλό εργοστάσιο. Η ποιότητα επένδυσης φρένων είναι υψηλή όλη την ώρα και θα μπορούσε να είναι εν λόγω «καλύτερη απόδοση δαπανών». Ο κρίνος είναι πολύ καλός στην επικοινωνία και τον ενθαρρυντικό, πολύ τίμιο διευθυντή πωλήσεων.
  • Ningbo Xinyan Friction Materials Co., Ltd.
    Ο κ. Nelson
    Συναντήσαμε τον κρίνο από την υλική έκθεση τριβής στη Σαγκάη. Είναι πολύ επαγγελματική με την τριβή και τα σφραγίζοντας υλικά. Εισαγάγαμε τα κοινά φύλλα επένδυσης φρένων και στολισμάτων από το εργοστάσιο Xinyan για 4 έτη. Μια καλή και ευχάριστη συνεργασία όλη την ώρα. Πολύ τίμιος προμηθευτής, τους εμπιστευόμαστε και πιστεύουμε ότι θα μπορούσατε επίσης να κάνετε την επωφελή συνεργασία με Xinyan comp
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Lily Zhang
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13771895935
WhatsApp : +8613771895935

Βιομηχανικός φρένων φραγμός φρένων φραγμών υλικός, σύνθετος πυρίμαχος

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα DALU
Πιστοποίηση ISO9001,CTI
Ποσότητα παραγγελίας min 0,5 τόνοι
Τιμή Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες Εξάγουσα τυποποιημένη παλέτα
Χρόνος παράδοσης Περίπου 30 εργάσιμες ημέρες μετά από κάτω - πληρωμή
Όροι πληρωμής T/T, 30% κάτω - πληρωμή πριν από την παραγωγή, ισορροπία 70% που πληρώνεται πριν από την αποστολή
Δυνατότητα προσφοράς 20 τόνοι/μήνας

Contact me for free samples and coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Λεπτομέρειες
μήκος σύνθετος φραγμός φρένων Χρώμα καφετής
Πάχος 4mm έως 35 χιλ. πλάτος <500 χιλ.
Όρος εργασίας 200°C Πίεση 4.0 MPA
Υψηλό φως

σύνθετος φραγμός φρένων

,

υλικό επένδυσης παπουτσιών φρένων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Βιομηχανικός φρένων φραγμός φρένων φραγμών υλικός, σύνθετος πυρίμαχος

 

Εφαρμογές:

 

Χρησιμοποιείται ευρέως στην επιβράδυνση και το φρενάρισμα των μηχανών μηχανικών, της μηχανής βιομηχανίας και των μηχανών μεταλλείας, όπως τα τρακτέρ, το βαρούλκο, το βαρούλκο, οι μοτοσικλέτες, ο μύλος ζάχαρης, ο γερανός, το μπλέντερ, η γεννήτρια δύναμης, τα μηχανήματα κατασκευής, ο ανελκυστήρας, ο ανελκυστήρας, η επανάλειψη, το ελαφρύ φορτηγό, κ.λπ. Μπορούμε να κατασκευάσουμε την ευελιξία, τη σκληρότητα, το πλάτος, το μήκος πάχους και το υλικό σύμφωνα με το αίτημά σας.

 

Προδιαγραφές:

 

Θερμοκρασία διεπαφών Συντελεστής της τριβής (μ) Ποσοστό ένδυσης (β) (εκατ. ³ /N.m)
100℃ 0.40~0.65 ≤0.7 Χ 10-7
150℃ 0.35~0.65 ≤1.1 Χ 10-7
200℃ 0.30~0.60 ≤1.3 Χ 10-7

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:

 

Ο συντελεστής τριβής του έχει μια υψηλή ικανότητα να απορροφήσει τα φορτία από τον αντίκτυπο και την άριστη αντίσταση στη μηχανική πίεση.

Υλικό: καλώδιο ορείχαλκου, ίνα υάλου, viscose ίνα και ρητίνη, κ.λπ.

Όρος εργασίας: 200°C, πίεση: 4.0 το MPA, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο νερό και στο έλαιο.

Χρώματα: Καφετής

Πάχος: 4mm έως 35 χιλ.

Πλάτος: <500 χιλ.

Μήκος: σαν το αίτημά σας

 

Περιγραφή:

 

Ο υφαμένος φραγμός φρένων αποτελείται από το υλικό τριβής, το καλώδιο ορείχαλκου, τη ρητίνη και άλλη τριβή mater. Ισχύει στα βιομηχανικά μηχανήματα που απαιτούν έναν υψηλό βαθμό της τριβής, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα τρακτέρ, πετρελαιοπηγές, οδηγοί σωρών, βυθοκόροι, μύλοι ζάχαρης, βαρούλκο, γερανοί, μηχανήματα κατασκευής, γεννήτριες ισχύος, ελεγκτές τάσης, κόπτες του εγγράφου, μηχανές σφράγισης, λειώνοντας μηχανήματα γυαλιού, μοτοσικλέτες και μεταξύ πολλών άλλων εφαρμογών.

 

Καλή ευελιξία, υψηλή αντοχή, κλονισμός που αντιστέκονται, πυρίμαχη, καλή δυαδικότητα και αναστόμωση, ευκίνητο φρένο, άριστη αντίσταση πετρελαίου και αντίσταση ύδατος, κ.λπ.

 

Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής και εξαγωγέας του αμιάντου και μη υφαμένοι αμίαντος φραγμοί φρένων που ενισχύονται με το καλώδιο ορείχαλκου μέσα. Οι υφαμένοι φραγμοί χρησιμοποιούνται ευρέως στην επιβράδυνση και το φρενάρισμα των μηχανών μηχανικών, της μηχανής βιομηχανίας και των μηχανών μεταλλείας, όπως οι μηχανές διατρήσεων πετρελαιοπηγών, τα τρακτέρ, το βαρούλκο, το βαρούλκο, οι μοτοσικλέτες, ο μύλος ζάχαρης, ο γερανός, το μπλέντερ, η γεννήτρια δύναμης, τα μηχανήματα κατασκευής, ο ανελκυστήρας, ο ανελκυστήρας, η επανάλειψη, το ελαφρύ φορτηγό, κ.λπ. Ο υφαμένος φραγμός φρένων μας αποτελείται από το υλικό τριβής, το καλώδιο ορείχαλκου, τη ρητίνη, τα νήματα, και άλλα υλικά τριβής.

 

Ισχύει στα βιομηχανικά μηχανήματα που απαιτούν έναν υψηλό βαθμό της τριβής. Η επιχείρησή μας μπορεί να κατασκευάσει την ευελιξία, τη σκληρότητα, το πλάτος, το μήκος πάχους και το υλικό σύμφωνα με την απαίτησή σας.

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

Υιοθετούμε την ιαπωνική τεχνολογία. Όλα τα νήματα υφαίνονται από τα προηγμένα ιαπωνικά μηχανήματα αργαλειών & ο εξοπλισμός κατόπιν γονιμοποιεί στην ειδικά διατυπωμένη πολυμερή ρητίνη, μέσω της εργασίας επεξεργασίας υψηλής θερμοκρασίας, χαμηλής θερμοκρασίας κ.λπ.

 

Ευνοϊκές υπηρεσίες:

 

Ελεύθερα δείγματα: Τα ελεύθερα δείγματα μέσα σε 1-10 κλ είναι διαθέσιμα, αλλά το τέλος παράδοσης πρέπει να καταβληθεί από την πλευρά σας.

Υπηρεσία εγγράφων: Μετά από σταλμένος, το επαγγελματικό τμήμα εγγράφων μας θα σας εξυπηρετήσει όλα τα έγγραφα για σας έγκαιρους.

Πιστοποιητικά: Μπορούμε να παρέχουμε το ποιοτικό πιστοποιητικό, την έκθεση δοκιμής, το πιστοποιητικό της αρχικής (κοβάλτιο, να διαμορφώσει το Α, το έντυπο Ε, κ.λπ.), SGS δοκιμής, κ.λπ.

Ποιοτικός έλεγχος: Το ακριβές τμήμα ποιοτικού ελέγχου μας θα επιθεωρήσει κάθε batch αγαθών πρίν φορτώνει, μόνο μετά από τα αγαθά κατάλληλα, μπορεί να επιτραπεί από το εργοστάσιο.

 

Έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε τα νέα προϊόντα σύμφωνα με τα αιτήματα των πελατών.