• Ningbo Xinyan Friction Materials Co., Ltd.
    Ο κ. Chay
    Συνεργαστήκαμε με Xinyan από το 2010, αυτό είναι πολύ καλό εργοστάσιο. Η ποιότητα επένδυσης φρένων είναι υψηλή όλη την ώρα και θα μπορούσε να είναι εν λόγω «καλύτερη απόδοση δαπανών». Ο κρίνος είναι πολύ καλός στην επικοινωνία και τον ενθαρρυντικό, πολύ τίμιο διευθυντή πωλήσεων.
  • Ningbo Xinyan Friction Materials Co., Ltd.
    Ο κ. Nelson
    Συναντήσαμε τον κρίνο από την υλική έκθεση τριβής στη Σαγκάη. Είναι πολύ επαγγελματική με την τριβή και τα σφραγίζοντας υλικά. Εισαγάγαμε τα κοινά φύλλα επένδυσης φρένων και στολισμάτων από το εργοστάσιο Xinyan για 4 έτη. Μια καλή και ευχάριστη συνεργασία όλη την ώρα. Πολύ τίμιος προμηθευτής, τους εμπιστευόμαστε και πιστεύουμε ότι θα μπορούσατε επίσης να κάνετε την επωφελή συνεργασία με Xinyan comp
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Lily Zhang
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13771895935
WhatsApp : +008613771895935

Ελεύθερη επένδυση φρένων μη αμιάντων ρύπανσης για τον ανελκυστήρα γερανών

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα DALU
Πιστοποίηση GB/T 19001-2016/ISO 9001:2015
Αριθμό μοντέλου Bxs-μ
Ποσότητα παραγγελίας min 0,5 τόνοι
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Ξύλινη περίπτωση εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης 6 εβδομάδες μετά από κάτω - πληρωμή
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 20 τόνοι
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Μη υφαμένη επένδυση φρένων για την πετρελαιοφόρο περιοχή τρακτέρ ανελκυστήρων γερανών θαλασσίων βαρο Χρώμα προϊόντων Καφετής
Εφαρμογή το βαρούλκο και το βαρούλκο φρενάρουν, ανυψώνουν το φρένο, φρένο γερανών, φρένο κουρδιστηριών, φρένο Μέγεθος 10, 15, 20 μέτρα/ρόλος
Υλικό καλώδιο ορείχαλκου, ρητίνη, viscose, τύπος Bxs-μ
Ρητίνη ρητίνη μελαμινών Κύρια πρώτη ύλη νήματα μη-αμιάντων
Χρώμα κίτρινος
Υψηλό φως

Ελεύθερη επένδυση φρένων μη αμιάντων ρύπανσης

,

Επένδυση φρένων μη αμιάντων ανελκυστήρων γερανών

,

Ελεύθερη επένδυση φρένων αμιάντων ανελκυστήρων γερανών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Μη υφαμένη επένδυση φρένων για την πετρελαιοφόρο περιοχή τρακτέρ ανελκυστήρων γερανών θαλασσίων βαρούλκων

 

 

Co. υλικών τριβής Xinyan Ningbo, Ltd.specializes στην παραγωγή του αμιάντου και της τριβής μη-αμιάντων. Τα προϊόντα τριβής χρησιμοποιούνται ευρέως για την επιβράδυνση φρεναρίσματος και διαβίβαση της δύναμης των μεγάλων μηχανημάτων δύναμης, όπως το βαρούλκο σκαφών, ο γερανός αποβαθρών, τα μηχανήματα διατρήσεων, η ανυψωτική μηχανή, χτίζοντας τα μηχανήματα κ.λπ. Χαρακτηρίζεται με τη υψηλή επίδοση της αντοχής, του χαμηλού ποσοστού ένδυσης, της υψηλής εκτατής δύναμης, της καλής μαλακότητας, της υψηλής θερμοκρασίας αντίστασης, της αντίστασης διάβρωσης, της αντίστασης πετρελαίου, της μακροχρόνιων ζωής υπηρεσιών και της αντίστασης αντίκτυπου κ.λπ.

 

Είμαστε κύριοι του προηγμένου εξοπλισμού, της τοπ τεχνολογίας και των επιδέξιων εργαζομένων που εξασφαλίζουν τα αγαθά υψηλά - ποιότητα. Τα προϊόντα μας έχουν περάσει ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων του 2000 η διεθνής και το εργοστάσιό μας έχουν τις διαδικασίες εισαγωγής-εξαγωγής δεξιά, οι οποίες μπορούν να σας κάνουν εκτός από το κόστος σε κάποιο βαθμό. Διαδραματίζουμε πάντα το μεγάλο ρόλο στη διεθνή αγορά όπως η Αμερική, η Ευρώπη και η Νοτιοανατολική Ασία κ.λπ.

 

Η Co. υλικών τριβής Xinyan Ningbo, ΕΠΕ χαιρετίζει θερμά την επίσκεψή σας στο εργοστάσιό μας και θα σας προσφέρουμε τα προϊόντα ανώτερης ποιότητας και την τέλεια υπηρεσία.

Ελεύθερη επένδυση φρένων μη αμιάντων ρύπανσης για τον ανελκυστήρα γερανών 0

 

 

 
Θερμοκρασία Συντελεστής της τριβής (μ) Ποσοστό ένδυσης (β) (εκατ. ³ /N.m)
100℃ 0.35~0.65 ≤0.7 Χ 10-7
150℃ 0.35~0.65 ≤1.1 Χ 10-7
200℃ 0.30~0.60 ≤1.5 Χ 10-7
250℃ 0.25~0.60 ≤2.5 Χ 10-7

 

Μη υφαμένη επένδυση φρένων για την πετρελαιοφόρο περιοχή τρακτέρ ανελκυστήρων γερανών θαλασσίων βαρούλκων

 
 

 
Πρότυπο: Μη υφαμένη επένδυση φρένων bxs-μ
Υλικό: Viscose ίνα, ίνα Aramid, ίνα υάλου, 2 καλώδια ορείχαλκου, ρητίνη μελαμινών.
Συνθήκες εργασίας: 250℃, στατική πίεση: 4.0Mpa
Εφαρμοσμένος τομέας: Χρησιμοποιείται ευρέως για την επιβράδυνση φρεναρίσματος και διαβίβαση της δύναμης των μεγάλων machineries δύναμης.
Προδιαγραφή: Τ (5~30) Χ W (≤500) χιλ. Διαθέσιμο μήκος: 10m, 15m, 20m
 
Ένδυση - ανθεκτικό φρένων παπουτσιών φρένο AsWoven επένδυσης υλικό liningbestos-ελεύθερο
 Η μη υφαμένη επένδυση φρένων επιλέγει τα ανθεκτικά και υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικά νήματα μη-αμιάντων γδαρσίματος νέου τύπου που περιέχουν τα καλώδια ορείχαλκου, viscose την ίνα, την ίνα υάλου, την ίνα κ.λπ. Aramid.
 
Το προϊόν μας είναι κύριο της υψηλής επίδοσης της αντοχής, του χαμηλού ποσοστού ένδυσης, της υψηλής εκτατής δύναμης, της καλής μαλακότητας, της υψηλής θερμοκρασίας αντίστασης, της αντίστασης διάβρωσης, της αντίστασης πετρελαίου, της μακροχρόνιων ζωής υπηρεσιών και της αντίστασης αντίκτυπου κ.λπ. Είναι σίγουρα 100% μη τοξικά, ελεύθερα και περιβαλλοντικά προϊόντα ρύπανσης.

 

Ελεύθερη επένδυση φρένων μη αμιάντων ρύπανσης για τον ανελκυστήρα γερανών 1Ελεύθερη επένδυση φρένων μη αμιάντων ρύπανσης για τον ανελκυστήρα γερανών 2
 
 
Ελεύθερη επένδυση φρένων μη αμιάντων ρύπανσης για τον ανελκυστήρα γερανών 3
 
 

Το ελεύθερο βιομηχανικό καλώδιο ορείχαλκου ρόλων επένδυσης φρένων αμιάντων ενίσχυσε την επένδυση φρένων ρόλων

 
 
 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Μη υφαμένο αμίαντος φρένων βαρούλκο φρένων αγκύρων μηχανών διατρήσεων επένδυσης βιομηχανικό

Το εργοστάσιό μας θα μπορούσε να παραγάγει τις πρώτες ύλες για την επένδυση φρένων. Έχουμε τις μηχανές νημάτων, παράγουμε τα νήματα και weeve έπειτα τα νήματα στους ρόλους επένδυσης φρένων από μας, έτσι ώστε να μπορούμε να ελέγξουμε ολόκληρα το quanlity και το κόστος πολύ καλά.

 

Το εργοστάσιό μας έχει 6 υφαίνοντας μηχανές και εργασία με πολλούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Θα συντάξω τον κατάλογο αναφοράς για σας μετά από να πάρω το μέγεθος λεπτομέρειάς σας και qty.

 

Παρακαλώ μας στείλετε την έρευνα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή wechat/whatsapp εγώ (σε 86) 13771895935 για να πάρετε περισσότερα informations